Doğu Anadolu'nun Serhat bölgesi olarak bilinen Kars Iğdır Ardahan ve Ağrı illerinin mera ve yaylalarında otlayan ineklerden elde edilen sütler ile 

geleneksel yöntemlere göre şirden maya ile mayalanarak üretilen eski kaşarımız kendine has koku, lezzet ve rehasıyla kahvaltıların vazgeçilmezi.

Geçmişi uzun yıllara dayanan eski kaşarımız hala aynı yöntemler ile yapılmaktadır. Doğu Anadolu'nun eşsiz doğallığını yansıtan çok özel bir peynirdir.

6 ay  olgunlaştırıldıktan sonra satışa sunulan eski kaşar; lezzetini de buradan alır. Bahar döneminin serin rüzgarlarında olgunlaştırılan bu kaşarımız; sadece bahar döneminin sütlerinden yapılabilmektedir.

Olgunlaştırma işleminden sonra vakumlanarak satışa sunulur.

Aras nehrinin beslediği Iğdır Ovasının bize hediyesidir.